Aanspreekpunten kantoor.

Marcel Peters

Als directeur van Temmink is Marcel groot voorstander van korte lijnen in de communicatie. Zijn netwerk, strategische werkwijze, ambitie, passie en gevoel voor humor zorgen voor een succesvolle organisatie. Zijn visie om de breedte in te gaan qua diensten heeft ervoor gezorgd dat Temmink voor veel bedrijven de perfecte totaalpartner is geworden in turn-key bouwprojecten. In zijn vrije tijd is Marcel professioneel levensgenieter.

Marco Hagen

Als bedrijfsleider weet Marco als geen ander de kracht van Temmink weer te geven in zijn projecten. Zijn helicopterview, stressbestendigheid en vakinhoudelijke kennis zorgen ervoor dat hij tevens een waardevolle sparringpartner is voor directeur Marcel. Als buitenmens, die in het weekend langs de zijlijn van de voetbal staat, staat hij volop in het leven. Marco is als echte teamspeler onder andere aanspreekpunt voor projectbegeleiding en calculatie.

Vincent Bloem

Hoewel Vincent hoofdzakelijk verantwoordelijk is voor de architectuur binnen het bedrijf, is zijn functie niet in één woord te omschrijven. Dit aangezien zijn expertises net zo uiteenlopend zijn als z’n interesses in het vakgebied. Van architectuur en bouwkundig tekenen tot marketing en communicatie; overal stopt hij zijn hart en ziel in. Door zakelijkheid en humor te combineren, is Vincent een prettige collega en samenwerkingspartner voor zakelijke relaties.

André Peters

Deze goedlachse duizendpoot kent met zijn fotografisch geheugen de portfolio van Temmink uit zijn hoofd. Welk project je ook benoemt, André kent alle ins en outs. Dan komt er natuurlijk al snel een stukje multitasking bij je functie kijken. André is dan ook dol op de diversiteit in zijn werk en is goed in staat daarin snel te schakelen. Zo lost hij als coördinator van de storingsdienst altijd heel vlot en efficiënt eventuele problemen op.

Rob Rodijk

Met zijn jarenlange ervaring in de functie van uitvoerder brengt Rob veel kennis met zich mee. Rob straalt flexibiliteit, gedrevenheid, collegialiteit en enthousiasme uit in zijn werk. Voor hem is geen uitdaging te groot. Wanneer Rob niet op kantoor te vinden is, is hij aan het klussen rondom het huis of laat hij zijn groene vingers de vrije loop in de tuin. Bovendien heeft hij een onweerstaanbare passie voor auto’s en autosport.

Zwaantje Smits

Door haar jarenlange werkervaring in de mannenwereld, voelt deze dame zich als een vis in het water bij Temmink Bouwprojekten. Haar goed ontwikkelde cijfermatige inzicht en flexibele houding maken haar onmisbaar op administratief en financieel gebied. En ondertussen weet ze de sfeer op de werkvloer er ook altijd goed in te houden. In haar vrije tijd gaat ze graag mountainbiken om dan alle cijfers en statistieken even los te laten.

Bert Huetink

Bert begeleidt al zijn projecten keer op keer tot in de uiterste puntjes. Door zijn jarenlange ervaring in de bouwsector weet hij natuurlijk van de hoed en de rand, maar ook zijn correcte & beheerste houding en werkwijze dragen hier aan bij. Mede dankzij de goede sfeer en de ruimte voor humor bij Temmink, zit hij goed op zijn plek. In het weekend vindt Bert zijn ontspanning door te sporten en besteedt hij veel tijd aan zijn grootste hobby: voetbal.

Miranda Smith-Matser

Door haar jarenlange werkervaring in diverse branches en op administratief gebied, zit Miranda bij Temmink nu helemaal op haar plek. Met de groei van het bedrijf de afgelopen jaren biedt Miranda’s kennis en gezelligheid een goede aanvulling. Naast haar administratieve rol geniet Miranda ervan om facilitair alles op de rit te houden. Wonende in de prachtige Torenstad Zutphen, een gezin met 2 dochters en een grote tuin is haar vrije tijd snel gevuld.

Niek Rutgers

Niek begon voorheen, vanuit zijn MBO-opleiding Bouwkunde op het Graafschap College, als stagiair bij Temmink. Na zijn afstuderen, de goede ervaringen en het wederzijdse vertrouwen keerde hij weer terug bij Temmink. Naast zijn werkzaamheden volgt hij ook nog een deeltijd HBO-opleiding Bouwkunde aan de HAN in Arnhem. Humor en een goede werksfeer zijn twee belangrijke aspecten voor Niek, daarom kwam hij ook weer terug bij Temmink.

Geraldo Nijenhuijs

Geraldo werkte voorheen als accountant voor Temmink en tegenwoordig vervult hij de functie van controller. Dankzij zijn jarenlange ervaring in de financiële en fiscale wereld is hiermee een zeer goede expertise aan het team toegevoegd. Met een gezonde dosis humor brengt hij deze kennis over op zijn collega’s. Als Geraldo niet op de werkvloer te vinden is, dan is hij buiten want in zijn vrije tijd is hij gek op tuinieren, fietsen en reizen.

Tonnie ter Heerdt

Zijn passie voor de bouw is werkelijk aan alles te merken. Tonnie zijn nauwkeurigheid, calculaties en sociale insteek maken hem een uitstekende aanvulling op het team van Temmink Bouwprojekten. Tonnie brengt veel ervaring met zich mee dankzij zijn jarenlange ervaring als kostendeskundige bij diverse bouwbedrijven. Naast zijn passie voor de bouw en zijn familie, houdt hij van wandelen, tuinieren, klussen en volleyballen.

Bart Slagers

Bart is een fijne aanvulling op het Temmink-team. Hij is erg sociaal, gezellig op de werkvloer en kan met iedereen overweg. Bart houdt wel van een uitdaging. In zijn werk is hij flexibel, hij kan snel schakelen en anticiperen op alle situaties. Bart zijn kracht ligt in de verbouw, renovatie & transformatie. Hij is een goede aanvulling voor ons team. Als Bart niet aan het werk is, staat hij graag op de tennisbaan of het voetbalveld!

Stefan Vaanholt

Stefan heeft zijn interesse verschoven van architectuur en BIM-engineering naar werkvoorbereiding, waarbij hij zijn bouwkundige (3D-)tekenvaardigheden benut. Zijn interesses liggen bij het aanvliegen van (utiliteit)bouwprojecten met aandacht voor zowel technische uitwerking als innovatieve en kwalitatieve oplossingen. BIM blijft voor Stefan de sleutel tot succes, met nadruk op communicatie en samenwerking tijdens de voorbereiding en realisatie van alle bouwfases.

Irene Nijenhuijs

Na haar studie Bouwkunde is Irene een andere weg ingeslagen in de richting van Marketing, Communication & Design. Met deze combinatie van opleidingen wil ze een brug vormen tussen diverse partijen in de bouw. Irene vervult momenteel de rol van werkvoorbereider en modelleur en is daarnaast ook verantwoordelijk voor de website en social media van het bedrijf. In haar vrije tijd is ze te vinden achter de camera, in de sportschool of geniet ze van gezellige momenten met vrienden en familie.

Cas Peters

Cas is met plezier Commercieel Medewerker bij Temmink Bouwprojekten. Met zijn sterke communicatieve vaardigheden, commerciële instelling, leergierigheid en gezonde dosis humor, is hij een waardevol lid van ons team. Buiten zijn drukke werkzaamheden bij Temmink Bouwprojekten, kun je Cas in het weekend vinden terwijl hij geniet van een biertje met vrienden, vol enthousiasme voetbalwedstrijden volgt, graag de deur uit gaat en heel erg gepassioneerd is over reizen.

Remco de la Haye

Remco is met veel plezier werkzaam als projectleider bij onze vestiging in Den Hoorn. Remco is een echte familieman, hij besteedt veel tijd aan zijn gezin. Het liefst in een bourgondische levensstijl, waarin een lekker hapje en drankje centraal staat. Ook vindt hij het heerlijk om er even tussenuit te gaan op zijn racefiets.

Nienke ter Weele

Nienke is financieel- en administratief medewerker bij Temmink. Met haar jarenlange werkervaring in de bouwsector, beschikt ze over een gedegen kennis in haar vakgebied en staat ze bekend om haar aanstekelijke gezelligheid. Buiten de kantooruren is Nienke vaak bezig met haar favoriete hobby’s: wandelen, fietsen en fotograferen.

Robert van Leeuwen

Robert is al jaren werkzaam bij Temmink Bouwprojekten op onze vestiging in Den Hoorn. Hij is werkzaam als timmerman en daarnaast heeft hij ook succesvol de opleiding tot werkvoorbereider en calculator afgerond. Naast het werken bij Temmink, wandelt hij veel met zijn honden of kijkt hij graag naar auto- en motorsport.

Marcel Lentelink

Marcel is met veel enthousiasme werkzaam als projectleider bij Temmink. Met maar liefst vier kinderen, waarvan één drieling (!), blijft hij altijd in beweging. Buiten zijn werk is hij druk bezig met zijn grote tuin of met zijn prachtige Koikarpers. Gelukkig is Marcel projectleider, waardoor hij, zowel thuis als op het werk, alle ballen goed in de lucht weet te houden.

Luc Bremer

Luc is begonnen als stagiair bij Temmink vanuit de opleiding Smart Building op het Graafschap College in Doetinchem. Deze stage beviel zo goed dat Luc na zijn opleiding bij Temmink is blijven werken. Naast zijn werkzaamheden volgt hij nog een deeltijdopleiding HBO Bouwkunde. In zijn vrije tijd bouwt hij graag meubels in zijn kleine werkplaats, thuis in Steenderen.

Ruben Olminkhof

Ruben zorgt als projectleider voor korte lijnen in communicatie, zowel op kantoor als op de bouwplaats. Samen met het hele team van Temmink maken wij plezier, maar ook een succes van de verschillende bouwwerken. Naast zijn werkzaamheden bij Temmink is hij een fanatiek voetbalfanaat en als er is afgefloten begint hij zelf fluitend aan zijn thuisprojecten/klussen.

Erik Derks

Erik bedenkt graag zo goed en eenvoudig mogelijke oplossing en werkt deze vervolgens het liefst in 3D uit. In de ”echte” wereld woont hij met zijn vrouw en twee zoons in Wijhe aan de mooie IJssel. Samen met hun grote vriendenclub gaan zij geregeld op stap, naar de zon én naar de sneeuw. Naast deze festiviteiten is hij ook nog eens vrijwilliger bij de lokale voetbalclub.

Jorn Butink

Jorn is bij Temmink gekomen vanuit de KOB-opleiding Techniek. Hij volgt momenteel de duale opleiding Bouwkunde bij het Windesheim in Almere. De combinatie van studie en werk levert hem de juiste bouwstenen voor de toekomst. Zo combineert Jorn zijn creativiteit in techniek én bouw. In het weekend zit hij het liefst bij zijn voetbalclub.

André den Hollander

André is terug van weggeweest! Deze Senior Projectmanager is een echte expert die al bergen werk heeft verzet voor Temmink. Hij is er even tussenuit geweest om zich te focussen op zijn eigen projecten, maar gelukkig mogen we hem weer in onze armen sluiten. Naast zijn eigen werkzaamheden is André te vinden op de wielrenfiets en heeft al drie Giro di KiKa gereden!