Temmink trotse balsponsor De Graafschap – Go Ahead Eagles

In Doetinchem, zowel met als tegen Deventer

Een meer toepasselijke sponsoring is er voor Temmink Bouwprojekten haast niet te bedenken. Met een Achterhoekse directeur en het hoofdkantoor in Deventer bood het affiche “De Graafschap – Go Ahead Eagles” een prachtige kans om als maatschappelijk betrokken onderneming een rol van betekenis te spelen. Zo is Temmink Bouwprojekten al jarenlang sponsor van De Graafschap, maar was het afgelopen zondag ook trotse balsponsor van een voetbalwedstrijd in de top van de Keukenkampioen-divisie waar veel liefhebbers al lang naar uitkeken.

De warming-up beloofde met fanatieke en opzwepende supporters aan weerszijden veel goeds, maar het spel in de 1e helft stelde alle toeschouwers enigszins teleur. De wedstrijd verveelde een supporter van Go Ahead Eagles kennelijk zo erg dat hij op het hek klom om de supporters van De Graafschap uit te dagen en zelfs zijn billen in de strijd te gooien, hetgeen in spreekkoren resulteerde die je aandacht voor de wedstrijd eventjes deed afnemen. Na 45 minuten stond de beginstand helaas nog steeds op het scorebord. De bal werd tijdens deze helft overigens gesponsord door JPR Advocaten.

Op de foto van links naar rechts: Stef Bloo (Claim Your Aim), Dorien Arends (vrouw van Marcel), Marcel Peters (directeur Temmink Bouwprojekten), Branco van den Boomen (De Graafschap), Marcel Groot Hulze (SV Helios), Ingrid Keijmel (TK Architectuur & Bouwmanagement) en Edwin Brokelman (ex-collega Marcel).

Het kwartiertje rust en wellicht zelfs de balsponsorwissel deden de wedstrijd goed, want in de 2e helft werd er met de door Temmink gesponsorde bal twee keer gescoord. De eerste vlak na rust door Elmo Lieftink van Go Ahead Eagles en de gelijkmaker van De Graafschap in de 83e minuut via een door Ralf Seuntjes benutte penalty. Zo maakte de 2e helft goed wat er aan de 1e helft scheelde en werd het toch nog een enerverende wedstrijd. Al met al was het gelijkspel een terechte afspiegeling van het spelbeeld. Ook voor de sfeer op het kantoor van Temmink, met supporters van beide teams op de werkvloer, bleek het de volgende dag een gunstige uitslag 😉

Kortom, een geslaagde en gezellige dag voor directeur Marcel Peters, zijn vrouw en de ruim 20 mensen die op uitnodiging van Temmink Bouwprojekten plaats mochten nemen in de Business Club Lounge van De Vijverberg. Onder hen bijvoorbeeld Johan en Angelien Temmink, de voormalige eigenaren van het bouwbedrijf, maar ook Stef Bloo, uitgever van de De Boeren en Boerinnen Kalender, om het bezoekje aan de Superboeren nog maar eens toepasselijker te maken. Voorafgaand aan de wedstrijd werd de gehele groep verblijd met een heerlijke lunch, ingeluid door de altijd vriendelijke en vakbekwame Jelle Huntelaar. Na de wedstrijd werden beide balsponsoren nog even op het veld uitgenodigd voor een foto, waarna de zinderende zondag gezellig werd afgesloten met enkele biertjes in de Business Lounge.

Veel dank aan De Graafschap, Jelle en iedereen die mee was!Temmink Bouwprojekten