Wij zijn Temmink.

Een team van meer dan 45 creatieve bouwspecialisten.

Samen bouwen wij vanuit Deventer en Den Hoorn aan diverse indrukwekkende projecten in zowel West- als Oost-Nederland. We beschikken over een gevarieerd team van vakkundige professionals, wat ons een ideale partner in turn-key bouwprojecten maakt. Samen creëren we prachtige projecten, van begin tot eind. Bij ieder project spat het enthousiasme van onze teamleden af. Wij staan jou graag bij vanaf het vertalen van de ideeën naar een schetsontwerp (3D) tot de uitvoering en uiteindelijke (turn-key) oplevering.

Sinds 1989.

Opgericht door de gebroeders Temmink.

In 1989 begonnen de gebroeders Temmink met bouwbedrijf Temmink Bouwprojekten, een onderneming die zich volledig richtte op de utiliteitsbouw. In 2001 nam Marcel Peters het bedrijf over van de heren Temmink en zette hij met enthousiasme de bedrijfsvoering in de sector van utiliteitsbouw voort, waarbij hij deze verder ontwikkelde en uitbreidde.

Het realiseren van een perfecte combinatie van functionaliteit en vormgeving is bij iedere opdracht een uitdaging die we graag aangaan. De bevlogenheid waarmee we deze uitdagingen aangaan, is kenmerkend voor Temmink. Niet voor niets dat directeur Marcel Peters al van jongs af aan wist dat hij aannemer wilde worden. Zijn passie en motivatie zijn door het gehele bedrijf voelbaar.