Expertise

Vergunningsaanvragen & ontwerpplannen.

100%

Ontzorgen

Overweeg je om een gloednieuw project te realiseren of om een bestaand pand nieuw leven in te blazen? Dan kunnen vergunningsaanvragen of ontwerpplannen op je afkomen. Gelukkig staat Temmink voor je klaar om je volledig te ontzorgen.

In samenspraak met onze ontwerper luisteren we aandachtig naar jouw wensen, zodat we deze kunnen omzetten tot een (definitief) ontwerp. Zodra we groen licht krijgen voor de ontwerpen, starten we de vergunningsaanvragen en regelen we de benodigde vergunning voor je. Gedurende dit proces houden we je op de hoogte van de meest actuele wet- en regelgeving en informeren we je over milieuvriendelijke opties. Bovendien werken we graag met onze vaste betrouwbare bouwpartners, zodat we een strakke planning en degelijke uitvoering kunnen garanderen.

  • Professioneel adviesorgaan voor al jouw ontwerp- en bouwplannen;

  • Bekend met alle denkbare vergunningen, onderhoudsarme materialen, bouwtechnische eisen, veiligheidsvoorschriften en gebruiksmogelijkheden;

  • Authenticiteit voor ieder project: iedere opdracht(gever) is uniek;

  • Overtuigd van de kracht in co-creatie naar totaaloplossingen;

  • De vrije hand om al jouw wensen kenbaar te maken;

Uitgelicht project

“Ontwerp vrijstaande woning”

In Hengelo Gelderland komt deze prachtige vrijstaande woning. Samen met de opdrachtgever hebben wij het ontwerp vormgegeven met fraaie accenten zoals het gevelstucwerk, de aluminium puien en de rieten kapconstructie. We realiseren deze woning turn-key, wat betekent dat we alles regelen vanaf ontwerp tot aan het overhandigen van de sleutels.

Temmink

Bekijk één van onze andere expertises:

Nieuwbouw

Creëren van prachtige nieuwbouw projecten.

Verbouw

Aanpassen of verbeteren van bestaande gebouwen.

Transformatie

Herbestemming van bestaande gebouwen voor nieuwe doeleinden.