Expertise

Verbouw.

100%

Ontzorgen

Droom je van een verbouwing, zoals een fraaie aanbouw, een vernieuwende uitbouw, een complete renovatie, of andere aanpassingen aan je woning of bedrijfspand? Kies dan voor vakmanschap van een expert in verbouwingen, iemand die jouw wensen tot in de kleinste details kan waarmaken. Temmink is die partner met een uitgebreide lijst van succesvolle verbouwingen. We komen graag bij jou langs om uitgebreid te brainstormen over al je ideeën en mogelijkheden. Of het nu gaat om de renovatie van een badkamer of keuken, of de complete transformatie van je woning of bedrijfspand, we kunnen desgewenst het volledige traject voor je verzorgen.

In de wereld van Retail brengt de verbouw, afbouw of restyling van je winkel, bedrijfspand of showroom zowel uitdagingen voor jou als ondernemer als voor ons als bouwpartner met zich mee. Alles moet snel en met uiterste precisie worden uitgevoerd, met strakke planningen en uitvoering. De keuze voor een ervaren turn-key bouwpartner is dan van essentieel belang. Als je zaak tijdelijk moet sluiten, is ons doel vanzelfsprekend om het aantal dagen tot een minimum te beperken. Vertragingen kunnen immers flinke kosten met zich meebrengen en daarom streven we ernaar ze te allen tijde te voorkomen. Bij Temmink zorgen we ervoor dat elk detail zorgvuldig wordt gepland en uitgevoerd, zodat jouw retailproject een vlekkeloze verbouwing ondergaat.

  • Professioneel adviesorgaan voor al jouw verbouw plannen;

  • Ontzorgend gedurende en na het gehele traject;

  • Decennialange ervaring, met een uitgebreide variatie in alle denkbare bouwprojecten;

  • Eén aanspreekpunt gedurende het gehele traject;

  • Gespecialiseerd in Retail verbouw.

Uitgelicht project

“Verbouw Stationshuiskamer Hoofddorp”

Temmink heeft, in opdracht van NS Stations, de verbouw van de stationshuiskamer in Hoofddorp verzorgd. Stationshuiskamers zijn een gezellig en comfortabel trefpunt voor alle reizigers, waar mensen zich thuis voelen tijdens hun reis.

Temmink

Bekijk één van onze andere expertises:

Vergunning & ontwerpplannen

Ontwikkelen van bouwplannen en verkrijgen van vergunningen.

Transformatie

Herbestemming van bestaande gebouwen voor nieuwe doeleinden.

Renovatie

Herstel en verbetering van een gebouw of ruimte.