Expertise

Utiliteitsbouw.

100%

Betrokken

Bij Temmink Bouwprojekten draait alles om jouw bouwdromen waarmaken. We zijn de experts die bijna elke vorm van utiliteitsbouw moeiteloos realiseren. We begrijpen dat klanten graag ontwerp en bouw onderbrengen bij één partij, en dat is precies waar wij in uitblinken. Waarom? Omdat we geloven dat je precies moet krijgen wat je verwacht.

Met ons team van ervaren en enthousiaste professionals fungeren we als je ultieme bouwpartner, van het allereerste ontwerp tot de laatste piekfijne inrichtingsdetails, alles volledig voor jouw gebruik. Ons voornaamste doel is om jou als opdrachtgever volledig tevreden te stellen en je gedurende het hele bouwproces zoveel mogelijk te ontlasten. Zodra we een helder beeld hebben van jouw wensen, beschikken we over de benodigde expertise en vaardigheden om je, indien gewenst, volledig te ontzorgen. Want bij Temmink draait het om meer dan alleen bouwen; het draait om het verwezenlijken van jouw dromen en het overtreffen van je verwachtingen.

  • Inzetbaar voor iedere vorm van utiliteitsbouw en nazorg: van nieuwbouw en verbouw tot uitbreiding en renovatie, inclusief service, onderhoud en storing;

  • Bekend met alle denkbare vergunningen, onderhoudsarme materialen, bouwtechnische eisen, veiligheidsvoorschriften en gebruiksmogelijkheden;

  • Totaalpartner in turn-key bedrijfspanden en woningen, van ontwerp tot realisatie;

  • Ontzorgend gedurende en na het gehele traject, inclusief alle nodige subsidieaanvragen en vergunningen.

Uitgelicht project

“Logistiek Centrum Transferro”

De nieuwbouw van logistiek centrum Transferro bestaat uit kantoorgedeelte (ca. 2.350 m2) en bedrijfshal (ca. 18.800 m2) welke voorzien is van o.a. magazijn- en expeditieruimte inclusief laadkuil, PGS ruimte, kantine en kleedruimten.

Het gebouw wordt gebouwd met een hoge duurzaamheidsambitie door middel van GPR gebouw, mede door het gebruik van duurzame materialen en installaties. Zo wordt bijvoorbeeld het dak voorzien van zonnepanelen.

Temmink

Bekijk één van onze andere expertises:

Vergunning & ontwerpplannen

Ontwikkelen van bouwplannen en verkrijgen van vergunningen.

Nieuwbouw

Creëren van prachtige nieuwbouw projecten.

Renovatie

Herstel en verbetering van een gebouw of ruimte.