Expertise

Transformatie.

100%

Transformatie

In een wereld waar de behoefte aan woningen gestaag blijft groeien en de beschikbare bouwgrond steeds schaarser wordt, komt transformatie als een briljante oplossing tevoorschijn. Bij een gebouwtransformatie wordt een bestaand gebouw herontwikkeld of aangepast om een nieuwe functie te vervullen. Op deze manier krijgen verwaarloosde en vaak vergeten bestaande panden een prachtige kans op een nieuw leven. Stel je eens voor hoe een oud en vervallen kantoorgebouw kan veranderen in een levendig appartementencomplex, gevuld met lachende gezichten. Temmink heeft alle benodigde deskundigheid onder één dak om een gebouw succesvol te transformeren.

Heb je een pand dat al geruime tijd leegstaat en een herbestemming kan gebruiken? Wij zijn er om je door het hele transformatieproces te leiden, te adviseren en alle zorgen weg te nemen. Samen geven we dit bijzondere pand een nieuw leven.

  • Professioneel adviesorgaan voor al jouw transformatie plannen;

  • Bekend met alle bouwtechnische eisen, onderhoudsarme materialen, veiligheidsvoorschriften en gebruiksmogelijkheden;

  • Milieubewust en vooruitstrevend; met een sterke focus op innovatie, CO2-reductie, duurzaamheid, kennisverbreding en talentontwikkeling.

Uitgelicht project

“Transformatie WB31 in Nieuwegein”

In Nieuwegein hebben we het voormalige kantoorpand “huis van sport” getransformeerd naar 96 fraaie appartementen. Met het behoud van de bestaande constructie/structuur en het toepassen van duurzame materialen zijn er hoogwaardige appartementen gerealiseerd.

Ontwerp: D&M Architecten Adviseurs B.V.

Temmink

Bekijk één van onze andere expertises:

Vergunning & ontwerpplannen

Plannen creëren en goedkeuringen verkrijgen voor bouwprojecten.

Transformatie

Herbestemming van bestaande gebouwen voor nieuwe doeleinden.

Utiliteitsbouw

Alle bouwwerken die geen woonbestemming hebben.