Restauratie expert

 

Restauratie expert gezocht? Temmink biedt de uitkomst! Met vele succesvolle restauraties op onze naam kunt u uw project met een gerust hart overlaten aan de vakmensen van Temmink Bouwprojekten. We hebben alle nodige expertises in eigen huis en bieden u korte lijnen gedurende het restauratietraject.

Restauratie

Wij hebben heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van restauratie. Door ons tijdig de nodige onderhoudswerkzaamheden vakkundig uit te voeren kan een monument in een goede conditie blijven en verzekerd zijn van een lange levensduur.

 

Daarnaast hebben we ook de kennis en het vakmanschap in huis om een gebouw weer in oude glorie te herstellen. Door een gebrek aan vakkundigheid gaat er regelmatig veel authentiek materiaal en vooral de oorspronkelijke vormgeving verloren. Dankzij onze knowhow kunnen we praktische oplossingen aandragen om een gebouw weer in oude luister te herstellen.

 

Kortom, Temmink Bouwprojekten is u graag van dienst bij een restauratie! Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul gerust het formulier op deze pagina in voor een vrijblijvend gesprek.

Temmink Bouwprojekten, een betrouwbare partner in duurzame restauratie en woningverbetering!

Vrijblijvend gesprek aanvragen


* = verplicht veld
Temmink | Gecertificeerd bouwspecialist | Bouwgarant
nen-iso-logo_400x400px
Temmink | Gecertificeerd bouwspecialist | Bouwend Nederland
vca2-logo_400x400px
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!