Specialist in renovatie

 

Daar waar u woont en werkt zijn gebruikssporen onvermijdelijk. Alles wat veel gebruikt wordt, loopt immers slijtage op. Onderhoud aan uw woning of bedrijfspand is daarom essentieel, maar op den duur is uw onderkomen toe aan renovatie. In sommige gevallen is renovatie noodzakelijk en in andere gevallen is een verbetering van uw woon- of werkplezier voldoende. In beide gevallen is de keuze voor Temmink als aannemer in ieder geval aan te raden. Met jarenlange ervaring en alle benodigde expertises in huis is uw renovatie met een gerust hart aan ons besteed.

Duurzaam renoveren

 

Heeft u een woning die toe is aan renovatie? Temmink is u graag van dienst. De charme van een wat ouder huis wordt door velen nog gekoesterd. Een oude woning heeft alleen niet altijd het comfort van nieuwbouw en het ontbreekt vaak ook aan goede isolatie. Gelukkig zijn er bij een renovatie tal van mogelijkheden om niet alleen verval te voorkomen, maar ook om uw woning energiezuiniger en gezonder te maken. Renovatie is in sommige gevallen zelfs duurzamer, goedkoper en minder schadelijk voor het milieu dan nieuwbouw.

 

Bovendien is het belangrijk om zorg te besteden aan uw bezit. Uw keuze voor renovatie is een verstandige en u heeft in ons een goede partner gevonden voor de realisatie. Temmink Bouwprojekten is al zeer lange tijd een betrouwbare partner als het gaat om renovatie en woningverbetering Wij leveren graag een bijdrage aan duurzame renovatie. Dit is niet alleen een goede investering voor uw eigen wooncomfort, maar dit maakt uw eigendom tevens meer waard voor als u het ooit nog wilt verkopen.

 

Wij kunnen u in het gehele renovatieproces ondersteunen, adviseren en ontzorgen. Of het nu gaat om uw badkamer, keuken of het complete pand. En of het nu gaat om schilderwerk, kozijnvervanging of het onderhouden van goten en daken. Temmink Bouwprojekten is in het geval van renovatie de totaalpartner die u zoekt. Wist u dat u zelfs vrijblijvende onderhoudscontracten bij ons kunt afsluiten? Voor onze vaste opdrachtgevers zijn wij tevens bij storingen 24/7 beschikbaar op ons algemene nummer.

Temmink Bouwprojekten, een betrouwbare partner in duurzame renovatie en woningverbetering!

Vrijblijvend gesprek aanvragen


* = verplicht veld
Temmink | Gecertificeerd bouwspecialist | Bouwgarant
iso9001
Temmink | Gecertificeerd bouwspecialist | Bouwend Nederland
VCA
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!