Expertise

Renovatie.

100%

Ontzorgen

Heb je een pand dat toe is aan renovatie? Bij Temmink staan we voor je klaar. Velen koesteren de charme van een oudere woning of gebouw, maar oude panden bieden niet altijd het comfort van nieuwbouw en kunnen vaak wel wat extra isolatie gebruiken. Gelukkig biedt renovatie talloze mogelijkheden om niet alleen verval tegen te gaan, maar ook om je pand of woning energiezuiniger en gezonder te maken. In sommige gevallen is renovatie zelfs duurzamer, kostenefficienter en milieuvriendelijker dan nieuwbouw.

Bij Temmink begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om goed voor je kostbare eigendom te zorgen. Jouw keuze voor renovatie is verstandig en je hebt met ons de ideale partner gevonden om jouw visie werkelijkheid te laten worden. Temmink heeft een rijke geschiedenis als betrouwbare partner in renovatie en woningverbetering. We dragen graag ons steentje bij aan duurzaam renoveren. Dit is niet alleen een slimme investering in je eigen woon- en werkcomfort, maar het verhoogt ook de waarde van je eigendom voor de toekomst, mocht je ooit besluiten het te verkopen.

  • Ontzorgend gedurende en na het gehele traject;

  • Professioneel adviesorgaan voor al uw renovatie plannen;

  • Decennialange ervaring, met een grote variëteit in renovatie projecten;

  • Milieubewust en vooruitstrevend, met een sterke focus op innovatie, CO2-reductie en duurzaamheid.

  • Alle expertises op het gebied van renovatie onder één dak.

Uitgelicht project

“Villa Klein Rusthof”

Temmink Bouwprojekten heeft een prachtige verbouwing uitgevoerd bij Villa Klein Rusthof in Voorburg. Van het leggen van de granitovloeren op de begane grond tot het maken van een maatwerk keuken, het detailwerk is fantastisch. We hebben zelfs de prachtige details in de vensterbanken hersteld volgens historisch onderzoek.

Temmink

Bekijk één van onze andere expertises:

Vergunning & ontwerpplannen

Ontwikkelen van bouwplannen en verkrijgen van vergunningen.

Transformatie

Herbestemming van bestaande gebouwen voor nieuwe doeleinden.

Verbouw

Aanpassen of verbeteren van bestaande gebouwen