Expertise

Nieuwbouw.

100%

Bouwen zonder zorgen

Staat er een nieuw gebouw in je toekomstplannen? Temmink Bouwprojekten staat klaar om jouw visie tot leven te brengen, van de allereerste ideeën tot een turn-key oplevering. Ons toegewijde team beheerst alle facetten van nieuwbouw en beschikt over de expertise om elk detail van jouw droom te verwezenlijken.

Zelfs als je al plannen hebt uitgewerkt en alleen nog op zoek bent naar de perfecte partner om ze te realiseren, biedt Temmink de oplossing. Onze bouwexperts kunnen zowel leidinggevende als uitvoerende rollen op zich nemen, afhankelijk van je behoeften. In alle gevallen kunt je rekenen op persoonlijke begeleiding en een flexibele aanpak gedurende het hele traject. We beschikken over de nodige certificeringen en geven de voorkeur aan het gebruik van hoogwaardige materialen en ervaren vakmensen. Bij Temmink Bouwprojekten maken we uw nieuwbouwdromen waar met passie en vakmanschap.

  • Professioneel adviesorgaan voor al uw nieuwbouw plannen;

  • Bekend met alle bouwtechnische eisen, onderhoudsarme materialen, veiligheidsvoorschriften en gebruiksmogelijkheden;

  • Eén aanspreekpunt gedurende het gehele traject;

  • Totaalpartner in turn-key bouwprojecten.

Uitgelicht project

“Nieuwbouw vijf appartementen Den Haag”

In de Haagse Archipel worden vijf fraaie appartementen gerealiseerd. Het appartementengebouw wordt gekarakteriseerd door de klassieke uitstraling en het gebruik van hoge plafonds, waardoor het naadloos aansluit bij de huidige omgeving.

Temmink

Bekijk één van onze andere expertises:

Vergunning & ontwerp

Ontwikkelen van bouwplannen en verkrijgen van benodigde vergunningen.

Transformatie

Herbestemming van bestaande gebouwen voor nieuwe doeleinden.

Utiliteitsbouw

Alle bouwwerken die geen woonbestemming hebben.