Uw zolder optimaliseren?

 

Indien uw zolder meer voor u betekent dan alleen een handige opbergplek, is het natuurlijk heerlijk als er meer lichtinval en (sta)ruimte zou zijn. Een dakkapel laten maken biedt deze uitkomst! Met deze oplossing vergroot u de loopruimte en haalt u natuurlijk licht in uw huis. Eindelijk ruimte om die extra slaapkamer te maken. Of die studeer-, werk- of speelkamer waar u al zo lang naar uitkeek!

Dakkapel laten maken

 

Bevat uw woning een zolder of kamer met een schuin aflopend dak en wilt u meer ruimte creëren? Dan wilt u vast een dakkapel laten maken. Temmink Bouwprojekten biedt een ruime ervaring met het maken van iedere soort dakkapel. Of het nu gaat om een kleine dakkapel of een grote over de hele lengte van uw dak; alleen een dakkapel of complete verbouwing van een ruimte; het behoort allemaal tot onze mogelijkheden.

 

Wilt u een dakkapel laten maken? Onze vakkundige bouwspecialisten plaatsen precies de uitvoering die u wenst! Uiteraard zorgen wij ervoor dat hij helemaal in de stijl van uw huis past. Welk soort dakkapel en welke afmeting het moet worden is uiteraard afhankelijk van de grootte van uw dak. Bij oprechte interesse komen we graag langs voor een vrijblijvend advies.

 

Nóg meer ruimte?

Een zolder is vaak een ruimte die een beetje vergeten wordt en veelal wordt gebruikt voor het opbergen van spullen die niet zo vaak nodig zijn. Heeft u er wel eens aan gedacht om onder de schuine wanden van uw dak opbergmogelijkheden te laten maken zodat alles ook nog eens netjes uit het zicht opgeborgen is? U zult verbaasd staan over de ruimte die u hiermee creëert!

 

Als u gezocht heeft op ‘dakkapel laten maken’ dan bent u wellicht ook wel geïnteresseerd in het laten maken van dergelijke opbergmogelijkheden onder de schuine wanden. De vakmensen van Temmink halen veel voldoening uit het realiseren van de perfecte combinatie van functionaliteit en vormgeving. Dat is een uitdaging die wij bij iedere opdracht weer graag aangaan. Mogen wij u misschien ook eens vrijblijvend informeren over de beste en mooiste oplossingen voor uw ruimtes? Vul dan het formulier op deze pagina in.

Sorry, geen berichten gevonden voor opgegeven criteria

Temmink | Gecertificeerd bouwspecialist | Bouwgarant
iso9001
Temmink | Gecertificeerd bouwspecialist | Bouwend Nederland
VCA
Temmink Bouwprojekten