Expertise

Aanbouw / uitbouw.

100%

Kwaliteit

Bij Temmink, jouw ervaren partner in bouwprojecten, nemen we alle zorgen rondom woning- en bedrijfspanduitbreiding van je weg. Onze diepgaande kennis van wet- en regelgeving stelt ons in staat om bouwtekeningen te maken, vergunningen aan te vragen en jouw project vlekkeloos uit te voeren. Vanaf de allereerste schets tot de laatste afwerking, inclusief binnen- en buitenafwerking, verwarming en elektra, zijn wij je complete oplossing.

Met een scala aan bouwmaterialen, waaronder steen, hout, glas en meer, is er geen gebrek aan mogelijkheden om aan jouw wensen te voldoen. Wilt u extra’s zoals zonnepanelen of schuifdeuren? Wij zijn de totaalpartner die aan al je behoeften voldoet. Overweeg ook een groen dak voor esthetiek en uitstekende isolatie, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen. Onze voorkeur gaat uit naar duurzame materialen van topkwaliteit, en we bieden de garantie die je investering rechtvaardigt.

We nodigen je van harte uit om met ons te praten over de mogelijkheden voor uw aan- of uitbouwproject. Laten we samen aan tafel gaan om jouw visie te bespreken.

  • Specialist in aanbouw / uitbouw

  • Scherp oog voor veiligheid, kwaliteit en efficiëntie;

  • Eén aanspreekpunt gedurende het gehele traject;

  • Totaalpartner in turn-key bouwprojecten.

Uitgelicht project

“Uitbouw woning”

In Delfgauw hebben we een prachtige aanbouw gerealiseerd met extra hoge plafonds.

Our services

Bekijk één van onze andere expertises:

Vergunning & ontwerp

Ontwikkelen van bouwplannen en verkrijgen van benodigde vergunningen.

Transformatie

Herbestemming van bestaande gebouwen voor nieuwe doeleinden.

Utiliteitsbouw

Alle bouwwerken die geen woonbestemming hebben.