Gepassioneerde bouwspecialisten

 

De manier waarop wij bouwprojecten keer op keer naar volledige tevredenheid opleveren, komt niet alleen voort uit ervaring en vakmanschap. Bouwen zit ons namelijk in het bloed. Bij ieder project straalt de passie voor het vak van al onze teamleden af. Op deze pagina stellen we onze bouwspecialisten aan je voor.

Aanspreekpunten kantoor

Marcel Peters

Als directeur van Temmink is Marcel groot voorstander van korte lijnen in de communicatie. Zijn netwerk, strategische werkwijze, ambitie, passie en gevoel voor humor zorgen voor een succesvolle organisatie. Zijn visie om de breedte in te gaan qua diensten heeft ervoor gezorgd dat Temmink voor veel bedrijven de perfecte totaalpartner is geworden in turn-key bouwprojecten. In zijn vrije tijd is Marcel professioneel levensgenieter.

Vincent Bloem

Hoewel Vincent hoofdzakelijk verantwoordelijk is voor de architectuur binnen het bedrijf, is zijn functie niet in één woord te omschrijven. Dit aangezien zijn expertises net zo uiteenlopend zijn als z’n interesses in het vakgebied. Van architectuur en bouwkundig tekenen tot marketing en communicatie; overal stopt hij zijn hart en ziel in. Door zakelijkheid en humor te combineren, is Vincent een prettige collega en samenwerkingspartner voor zakelijke relaties.

Marco Hagen

Als bedrijfsinventaris weet Marco als geen ander de kracht van Temmink weer te geven in zijn projecten. Zijn helicopterview, stressbestendigheid en vakinhoudelijke kennis zorgen ervoor dat hij tevens een goede sparringpartner is voor directeur Marcel. Als buitenmens, die in het weekend langs de zijlijn van de voetbal staat, staat hij volop in het leven. Marco is als echte teamspeler onder andere aanspreekpunt voor projectbegeleiding en calculatie.

André Peters

Deze goedlachse duizendpoot kent met zijn fotografisch geheugen de portfolio van Temmink uit zijn hoofd. Welk project je ook benoemt, André kent alle ins en outs. Dan komt er natuurlijk al gauw een stukje multitasking bij je functie kijken. André is dan ook dol op de diversiteit in zijn werk en is goed in staat daarin snel te schakelen. Zo lost hij als coördinator van de storingsdienst altijd heel vlot en efficiënt eventuele problemen op die zich voordoen.

Rob Rodijk

Met zijn jarenlange ervaring in de functie van uitvoerder brengt Rob veel kennis met zich mee. Rob is flexibel, gedreven, collegiaal en enthousiast in zijn werk. Hij gaat dan ook geen opdracht uit de weg. Als Rob niet op kantoor is dan geniet hij van het klussen en tuinieren rondom zijn huis. Bovendien is hij een echte auto(sport)liefhebber.

Zwaantje Smits

Door haar jarenlange werkervaring in de mannenwereld, voelt deze dame zich als een vis in het water bij Temmink Bouwprojekten. Haar goed ontwikkelde cijfermatige inzicht en flexibele houding maken haar onmisbaar op administratief en financieel gebied. En ondertussen weet ze de sfeer op de werkvloer er ook altijd goed in te houden. In haar vrije tijd gaat ze graag mountainbiken om dan alle cijfers en statistieken even los te laten.

Bert Huetink

Bert begeleidt al zijn projecten keer op keer tot in de uiterste puntjes. Door zijn jarenlange ervaring in de bouwsector weet hij natuurlijk van de hoed en de rand, maar ook zijn correcte & beheerste houding en werkwijze dragen hier aan bij. Mede dankzij de goede sfeer en de ruimte voor humor bij Temmink, zit hij goed op zijn plek. In het weekend vindt Bert zijn ontspanning door te sporten en besteedt hij veel tijd aan zijn grootste hobby: voetbal.

Miranda Smith-Matser

Door haar jarenlange werkervaring in diverse branches en op administratief gebied, zit Miranda bij Temmink nu helemaal op haar plek. Met de groei van het bedrijf de afgelopen jaren biedt Miranda’s kennis en gezelligheid een goede aanvulling. Naast haar administratieve rol geniet Miranda ervan om facilitair alles op de rit te houden. Wonende in de prachtige Torenstad Zutphen, een gezin met 2 dochters en een grote tuin is haar vrije tijd snel gevuld.

Niek Rutgers

Niek begon voorheen, vanuit zijn MBO-opleiding Bouwkunde op het Graafschap College, als stagiair bij Temmink. Na zijn afstuderen, de goede ervaringen en het wederzijdse vertrouwen keerde hij weer terug bij Temmink. Naast zijn werkzaamheden volgt hij ook nog een deeltijd HBO-opleiding Bouwkunde aan de HAN in Arnhem. Humor en een goede werksfeer zijn twee belangrijke aspecten voor Niek, daarom kwam hij ook weer terug bij Temmink.

Geraldo Nijenhuijs

Geraldo werkte voorheen als accountant voor Temmink en tegenwoordig vervult hij de functie van controller. Dankzij zijn jarenlange ervaring in de financiële en fiscale wereld is hiermee een zeer goede expertise aan het team toegevoegd. Met een gezonde dosis humor brengt hij deze kennis weer over op zijn collega’s. Als Geraldo niet op de werkvloer te vinden is, dan is hij buiten want in zijn vrije tijd is hij gek op tuinieren, fietsen en reizen.

Tonnie ter Heerdt

Zijn passie voor de bouw is werkelijk aan alles te merken. Tonnie zijn nauwkeurigheid, calculaties en sociale insteek maken hem een uitstekende aanvulling op het team van Temmink Bouwprojekten. Tonnie brengt veel ervaring met zich mee dankzij zijn jarenlange ervaring als kostendeskundige bij diverse bouwbedrijven. Naast zijn passie voor de bouw en zijn familie, houdt hij van wandelen, tuinieren, klussen en volleyballen.

Bart Slagers

Bart is een fijne aanvulling op het Temmink-team. Hij is erg sociaal, gezellig op de werkvoer en kan met iedereen overweg. Bart houdt wel van een uitdaging. In zijn werk is hij flexibel, hij kan snel schakelen en anticiperen op alle situaties. Bart zijn kracht ligt in de verbouw, renovatie & transformatie. Hij is een goede aanvulling voor ons team. Als Bart niet aan het werk is, staat hij graag op de tennisbaan of het voetbalveld!

Stefan Vaanholt

Na een kennismaking met de aannemerij heeft Stefan zijn passie voor architectuur en BIM-engineering plaats gemaakt voor de werkvoorbereiding, hetgeen goed samengaat met het bouwkundig (3D-) tekenen. Zijn interesses liggen bij het aanvliegen van (utiliteit)bouwprojecten, waarbij -naast de technische uitwerking- ook wordt gekeken naar innovatieve en kwalitatieve alternatieven. Voor Stefan blijft de kern van BIM, namelijk communiceren en samenwerken, altijd een belangrijke leidraad gedurende de voorbereiding en realisatie van de verschillende bouwfases.

Irene Nijenhuijs

Na haar studie Bouwkunde is Irene een andere weg ingeslagen in de richting van Marketing, Communication & Design. Met deze combinatie van opleidingen hoopt zij een brug te kunnen vormen tussen diverse partijen in de bouw. Naast haar studie is Irene momenteel werkzaam bij Temmink Bouwprojekten als werkvoorbereider en modelleur, waar zij op verschillende vlakken ervaring op kan doen. Als ze naast het werken en studeren nog wat tijd over heeft, is ze aan het fotograferen, koken, lezen of is ze aan het voetballen.

Cas Peters

Cas is commercieel medewerker bij Temmink Bouwprojekten en volgt, naast zijn drukke werkzaamheden, ook nog een HBO-deeltijd opleiding Bedrijfskunde aan de HAN in Arnhem. Cas heeft een commerciële instelling, is communicatief vaardig, erg leergierig en tot blijdschap van de rest van zijn collega’s bezit hij over een gezonde dosis humor. In het weekend drinkt Cas graag een biertje met zijn vrienden. Hij vindt het leuk om naar voetbalwedstrijden te kijken, houdt ervan om in weekend op pad te gaan en is dol op reizen.

Nienke ter Weele

Nienke is financieel- en administratief medewerker bij Temmink Bouwprojekten. Ze heeft jarenlange werkervaring in de bouwbranche, heeft een gedegen kennis in haar vakgebied en brengt vooral ook veel gezelligheid met zich mee. In haar vrije tijd is Nienke vaak bezig met haar favoriete hobby’s: wandelen, fietsen en fotograferen.

Remco

Remco de la Haye

Remco is vestigingsleider op ons kantoor in Den Hoorn. Als werkvoorbereider en calculator heeft hij het heel erg naar zijn zin. Remco is een echte familieman, hij besteedt veel tijd aan zijn gezin. Het liefst in een bourgondische levensstijl, waarin een lekker hapje en drankje centraal staat. Ook vindt hij het heerlijk om er even tussenuit te gaan op zijn racefiets.

Robert van Leeuwen

Robert is al jaren werkzaam bij Temmink Bouwprojekten op onze vestiging in Den Hoorn. Hij is destijds begonnen als timmerman en na het succesvol afronden van de opleiding werkt hij met veel plezier als werkvoorbereider en calculator. Naast het werken bij Temmink, wandelt hij veel met zijn honden of kijkt hij graag naar auto- en motorsport.

Luc Bremer

Luc is begonnen als stagiair bij Temmink vanuit de opleiding Smart Building op het Graafschap College in Doetinchem. Deze stage beviel zo goed dat Luc na zijn opleiding bij Temmink is blijven werken. Naast zijn werkzaamheden volgt hij nog een deeltijdopleiding HBO Bouwkunde. In zijn vrije tijd bouwt hij graag meubels in zijn kleine werkplaats, thuis in Steenderen.

Marcel Lentelink

Marcel is met veel plezier werkzaam als projectleider bij Temmink. Met zijn vier kinderen, waarvan één drieling (!), verveelt hij zich zeker niet. Als hij niet met de kinderen bezig is, dan is hij druk in zijn grote tuin of met zijn Koikarpers. Gelukkig is Marcel projectleider, waardoor hij alle ballen goed in de lucht weet te houden.

Ruben Olminkhof

Ruben zorgt als projectleider voor korte lijnen in communicatie, zowel op kantoor als op de bouwplaats. Samen met het hele team van Temmink maken wij plezier, maar ook een succes van de verschillende bouwwerken. Naast zijn werkzaamheden bij Temmink is hij een fanatiek voetbalfanaat en als er is afgefloten begint hij zelf fluitend aan zijn thuisprojecten/klussen.

Erik Derks

Erik bedenkt graag zo goed en eenvoudig mogelijke oplossing en werkt deze vervolgens het liefst in 3D uit. In de ”echte” wereld woont hij met zijn vrouw en twee zoons in Wijhe aan de mooie IJssel. Samen met hun grote vriendenclub gaan zij geregeld op stap, naar de zon én naar de sneeuw. Naast deze festiviteiten is hij ook nog eens vrijwilliger bij de lokale voetbalclub.

Jorn Butink

Jorn is bij Temmink gekomen vanuit de KOB-opleiding Techniek. Hij volgt momenteel de duale opleiding Bouwkunde bij het Windesheim in Almere. De combinatie van studie en werk levert hem de juiste bouwstenen voor de toekomst. Zo combineert Jorn zijn creativiteit in techniek én bouw. In het weekend zit hij het liefst bij zijn voetbalclub. Lekker op het veld een balletje trappen.

André den Hollander

André is terug van weggeweest! Deze Senior Projectmanager is een echte expert die al bergen werk heeft verzet voor Temmink. Hij is er even tussenuit geweest om zich te focussen op zijn eigen projecten, maar gelukkig mogen we hem weer in onze armen sluiten. Naast zijn eigen werkzaamheden is André te vinden op de wielrenfiets en heeft al drie Giro di KiKa gereden!

Wil jij hier ook bij komen staan?

Temmink Bouwprojekten