Gepassioneerde bouwspecialisten

 

De manier waarop wij bouwprojecten keer op keer naar volledige tevredenheid opleveren, komt niet alleen voort uit ervaring en vakmanschap. Bouwen zit ons namelijk in het bloed. Bij ieder project straalt de passie voor het vak van al onze teamleden af. Op deze pagina stellen we onze bouwspecialisten aan je voor.

Aanspreekpunten kantoor

Marcel Peters

Als directeur van Temmink is Marcel groot voorstander van korte lijnen in de communicatie. Zijn netwerk, strategische werkwijze, ambitie, passie en gevoel voor humor zorgen voor een succesvolle organisatie. Zijn visie om de breedte in te gaan qua diensten heeft ervoor gezorgd dat Temmink voor veel bedrijven de perfecte totaalpartner is geworden in turn-key bouwprojecten. In zijn vrije tijd is Marcel professioneel levensgenieter.

Vincent Bloem

Hoewel Vincent hoofdzakelijk verantwoordelijk is voor de architectuur binnen het bedrijf, is zijn functie niet in één woord te omschrijven. Dit aangezien zijn expertises net zo uiteenlopend zijn als z’n interesses in het vakgebied. Van architectuur en bouwkundig tekenen tot marketing en communicatie; overal stopt hij zijn hart en ziel in. Door zakelijkheid en humor te combineren, is Vincent een prettige collega en samenwerkingspartner voor zakelijke relaties.

Marco Hagen

Als bedrijfsinventaris weet Marco als geen ander de kracht van Temmink weer te geven in zijn projecten. Zijn helicopterview, stressbestendigheid en vakinhoudelijke kennis zorgen ervoor dat hij tevens een goede sparringpartner is voor directeur Marcel. Als buitenmens, die in het weekend langs de zijlijn van de voetbal staat, staat hij volop in het leven. Marco is als echte teamspeler onder andere aanspreekpunt voor projectbegeleiding en calculatie.

André Peters

Deze goedlachse duizendpoot kent met zijn fotografisch geheugen de portfolio van Temmink uit zijn hoofd. Welk project je ook benoemt, André kent alle ins en outs. Dan komt er natuurlijk al gauw een stukje multitasking bij je functie kijken. André is dan ook dol op de diversiteit in zijn werk en is goed in staat daarin snel te schakelen. Zo lost hij als coördinator van de storingsdienst altijd heel vlot en efficiënt eventuele problemen op die zich voordoen.

Henk Matel

Henk is op het gebied van bouwprojecten een bron van kennis en kent de diversiteit van organisaties als geen ander. Geen enkel bedrijf, project of proces is hetzelfde en hij weet constant op een zakelijke manier om te gaan met deze afwisseling en bijbehorende improvisatie. Duidelijkheid in zowel projectleiding als communicatie staan bij Henk centraal. In het weekend heeft hij zo zijn eigen projecten, zoals het sleutelen aan zijn geliefde oldtimer.

Zwaantje Smits

Door haar jarenlange werkervaring in de mannenwereld, voelt deze dame zich als een vis in het water bij Temmink Bouwprojekten. Haar goed ontwikkelde cijfermatige inzicht en flexibele houding maken haar onmisbaar op administratief en financieel gebied. En ondertussen weet ze de sfeer op de werkvloer er ook altijd goed in te houden. In haar vrije tijd gaat ze graag mountainbiken om dan alle cijfers en statistieken even los te laten.

Bert Huetink

Bert begeleidt al zijn projecten keer op keer tot in de uiterste puntjes. Door zijn jarenlange ervaring in de bouwsector weet hij natuurlijk van de hoed en de rand, maar ook zijn correcte & beheerste houding en werkwijze dragen hier aan bij. Mede dankzij de goede sfeer en de ruimte voor humor bij Temmink, zit hij goed op zijn plek. In het weekend vindt Bert zijn ontspanning door te sporten en besteedt hij veel tijd aan zijn grootste hobby: voetbal.

Siemen Weidenaar

Siemen is een nuchtere en ervaren projectleider met een daadkrachtige en doelgerichte houding. Dankzij zijn creatieve denkwijze zorgt hij voor passende oplossingen bij opdrachtgevers en voor werknemers. Zijn kracht zit hem in het oplossingsgericht denken. Innovatie en humor zijn voor hem belangrijk. In zijn vrije tijd gaat hij graag bootje varen op de Friese wateren of kamperen. Tevens is hij een fanatieke voetbalfanaat en muziekliefhebber.

Miranda Smith-Matser

Door haar jarenlange werkervaring in diverse branches en op administratief gebied, zit Miranda bij Temmink nu helemaal op haar plek. Met de groei van het bedrijf de afgelopen jaren biedt Miranda’s kennis en gezelligheid een goede aanvulling. Naast haar administratieve rol geniet Miranda ervan om facilitair alles op de rit te houden. Wonende in de prachtige Torenstad Zutphen, een gezin met 2 dochters en een grote tuin is haar vrije tijd snel gevuld.

Nick Rodijk

Met zijn passie voor de bouw voelt Nick zich als een vis in het water bij Temmink. Al vanaf jongs af aan is Nick bezig in de bouwwereld; met bijbaantjes, opleidingen en ook thuis. Binnen zijn functie als projectleider geniet hij ervan om projecten te zien groeien en elke dag weer verandering te zien, tot het uiteindelijke eindresultaat. Ook in het weekend zit Nick niet stil, maar dan werkt hij voornamelijk aan zijn conditie en thuisprojecten.

Geraldo Nijenhuijs

Geraldo werkte voorheen al als accountant voor Temmink en tegenwoordig vervult hij de functie van controller. Dankzij zijn jarenlange ervaring in de financiële en fiscale wereld is hiermee een zeer goede expertise aan het team toegevoegd. Met een gezonde dosis humor brengt hij deze kennis weer over op zijn collega’s. Als Geraldo niet op de werkvloer te vinden is, dan is hij buiten want in zijn vrije tijd is hij gek op tuinieren, lopen, fietsen en reizen.

Tonnie ter Heerdt

Zijn passie voor de bouw is werkelijk aan alles te merken. Tonnie zijn nauwkeurigheid, calculaties en sociale insteek maken hem een uitstekende aanvulling op het team van Temmink Bouwprojekten. Tonnie brengt veel ervaring met zich mee dankzij zijn jarenlange ervaring als kostendeskundige bij diverse bouwbedrijven. Naast zijn passie voor de bouw en zijn familie, houdt hij van wandelen, tuinieren, klussen en volleyballen.

Stefan Vaanholt

Na een kennismaking met de aannemerij heeft Stefan zijn passie voor architectuur en BIM-engineering plaats gemaakt voor de werkvoorbereiding, hetgeen goed samengaat met het bouwkundig (3D-) tekenen. Zijn interesses liggen bij het aanvliegen van (utiliteit)bouwprojecten, waarbij -naast de technische uitwerking- ook wordt gekeken naar innovatieve en kwalitatieve alternatieven. Voor Stefan blijft de kern van BIM, namelijk communiceren en samenwerken, altijd een belangrijke leidraad gedurende de voorbereiding en realisatie van de verschillende bouwfases.

Irene Nijenhuijs

Na haar studie Bouwkunde is Irene een andere weg ingeslagen in de richting van Marketing, Communication & Design. Met deze combinatie van opleidingen hoopt zij een brug te kunnen vormen tussen diverse partijen in de bouw. Naast haar studie is Irene momenteel werkzaam bij Temmink Bouwprojekten als werkvoorbereider en modelleur, waar zij op verschillende vlakken ervaring op kan doen. Als ze naast het werken en studeren nog wat tijd over heeft, is ze aan het fotograferen, koken, lezen of is ze aan het voetballen.

Cas Peters

Cas is commercieel medewerker bij Temmink Bouwprojekten en volgt, naast zijn drukke werkzaamheden, ook nog een HBO-deeltijd opleiding Bedrijfskunde aan de HAN in Arnhem. Cas heeft een commerciële instelling, is communicatief vaardig, erg leergierig en tot blijdschap van de rest van zijn collega’s bezit hij over een gezonde dosis humor. In het weekend drinkt Cas graag een biertje met zijn vrienden. Hij vindt het leuk om naar voetbalwedstrijden te kijken, houdt ervan om in weekend op pad te gaan en is dol op reizen.

Nienke ter Weele

Nienke is sinds begin januari bij Temmink en voelt zich helemaal thuis. Zij heeft jarenlange werkervaring in de bouwbranche, heeft een gedegen kennis op financieel en administratief gebied, maar brengt vooral ook veel gezelligheid mee. In haar vrije tijd is Nienke vaak bezig met haar favoriete hobby’s: wandelen, fietsen en fotograferen.

Remco

Remco de la Haye

Remco is onze vestigingsleider en aanspreekpunt op ons kantoor in Den Hoorn. Als werkvoorbereider en calculator heeft hij het heel erg naar zijn zin. Remco is een echte familieman, hij besteedt veel tijd aan zijn gezin en vrienden. Het liefst in een bourgondische levensstijl, waarin een lekker hapje en drankje centraal staat. Ook vindt hij het zo nu en dan heerlijk om er even lekker tussenuit te gaan op zijn racefiets.

Robert van Leeuwen

Robert is al jaren werkzaam bij Temmink. Hij is begonnen als timmerman en na het succesvol afronden van de opleiding werkt hij nu met veel plezier als werkvoorbereider en calculator. In zijn vrije tijd wandelt hij veel met zijn honden of kijkt hij graag naar auto- en motorsport.

Kom jij ons team versterken?

Temmink Bouwprojekten