Voorwaarden

 

Op al het werk wat wij uitvoeren zijn onderstaande voorwaarden van toepassing.

 

Voor zakelijke klanten en de klanten welke door ons nieuwbouw laten realiseren hanteren wij de Algemene Voorwaarden voor Aannemingen in het bouwbedrijf 1992 (AVA 1992).

 

Download 1 > Algemene voorwaarden voor aannemingen in het bouwbedrijf 1992 (AVA 1992) Overeenkomst van aanneming van werk in regie

 

Download 2 > Algemene voorwaarden voor aannemingen in het bouwbedrijf 1992 (AVA 1992). Overeenkomst van aanneming van werk

 

Voor de particuliere klanten waarbij wij verbouwingen e.d. uitvoeren, hanteren wij de Consumentenvoorwaarden Verbouwingen (Covo2010).

 

Download 3 > Covo2010 (Consumentenvoorwaarden Verbouwingen 2010 plus toelichting)

Vrijblijvend gesprek aanvragen


* = verplicht veld

Disclaimer

 

Van Vliet Temmink B.V. respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website. U kunt deze website anoniem bezoeken. Bij bezoek aan deze website zal Van Vliet Temmink B.V., met inachtneming van hetgeen hierna is bepaald, geen gegevens van u verzamelen en/of op enigerlei wijze verwerken.

 

Wanneer u deze website bezoekt, wordt uw bezoek vastgelegd in een analytics applicatie. Deze applicatie genereert gegevens die anoniem worden verwerkt.

 

Indien u persoonlijke gegevens invult, behandelt Van Vliet Temmink B.V.  deze informatie vertrouwelijk. We gebruiken uw gegevens om aan u de voor u gevraagde en relevante informatie te verstrekken. Wij verstrekken deze informatie alleen aan derden die wij hebben ingeschakeld om u van de door u gevraagde informatie te kunnen voorzien. Door uw gegevens in te voeren gaat u hiermee akkoord.

 

Deze privacy statement is niet van toepassing op websites van derden die via links op deze website kunnen worden bezocht.

 

Van Vliet Temmink B.V. behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in deze privacy statement. Het is daarom aan te raden deze privacy statement regelmatig te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

 

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Van Vliet Temmink B.V. worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.

 

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Van Vliet Temmink B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site en de daarop verstrekte informatie.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!